Jul på jobbet

    

Jag sitter med i vår lilla festgrupp på jobbet. Såklart, hur ska man annars få det som man vill ha det på aw:n 😉 Den kallas partICA och vi har precis fått ordning på en liten julklappsutlottning på jobbet. Alla fick köpa en present och slå in så innovativt de kan. Kravet var att man ska göra sitt goda. Så fram med snören, glitter och glamour. Resultatet har ni här. Varierande skulle jag vilja säga, haha. Men nu kör vi igång! 1-2 paket om dagen ska lottas ut av vår alldeles egna hustomte.

Vad gör ni för att få upp julstämning på jobbet?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *