Jul i vårt hus

Alltså förlåååt. Jag kan inte riktigt låta bli. Jag har kommit in i ett sånt jäkla jul-mood.  Massvis med ljuvligt julpynt har börjat flytta in hos oss. Nya julblommor och julstjärnor och tomtar. Det känns som att jag inte tjatar om något annat. Men det är också det enda jag kan tänka på. Efter jobbet idag fick jag lite utrymme för att inhandla lite pysselmaterial. Jag är så sugen på att göra lite kul att hänga i granen och pyssla något kul med barnen. Det är viktigt att man planerar pysselstunden ordentligt om man hade tänkt att involvera barnen i det. Klart man ska involvera barnen i julpysslet tänker ni. Klart man ska säger jag. Men gör då det enda rätta och gör en hög med vuxenpyssel. Du vet tjusigt glitter och guld. Massa olika virkade spetsar och avancerade ritningar och så gör du en hög med banpyssel. Toarullar och skit. Piprensare och flörtkulor är också bra.

Så lim, snören, vita piprensare, ängelbokmärken, tårtpapper och annat krimskrams står på schemat idag.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *