Första dagen

Idag är det första passet på ICA special. Det vill säga ICAs onlinehandelsupport. Känns superbra och spännande! Utbildningen varade i 2 dagar. Det kändes som vi hade koll på allt igår när vi gick hem och den avslutades med ett prov. Men så när jag loggade in i morse kl 08 var allt som bortblåst. Jag fick fullständigt hjärnsläpp, visste inte ens vilket system jag skulle logga in i, haha. Som tur är har jag grymma kollegor som hjälper till. Nu har jag tagit en del samtal och det känns som att man kommer klara detta galant. Att jag dessutom fick mitt avtal på fastanställning i handen idag gör denna dagen ännu bättre! Så gött.

Igår eftermiddag fick jag ett par minuter över och sprang in på Gina tricot. Varför?? Såå dumt att shoppa loss innan Black friday… Dessutom efter en beställning från nelly i förrgår. Nu var min shoppingbudget slut. skit också… Det blev bland annat denna ribbade tröja. Ett par nya jeans och en stickad tröja.

 

72801804902_m 72801804901_mElma topp 199:-  hittar ni //HÄR//

72111905001_mHilda stickad tröja 299:- hittar ni //HÄR//

Lisa superstretch 399:- hittar ni //HÄR//

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *