barnrum

Mycket inredning blir det nu. Inte så konstigt kanske. Vi har ju en del att göra i och med flytten. Ingen är lyckligare än jag! Här är lite nytt jag precis klickat hem. 84-4646gs Cotton-bag-Superhero1-510x652-e1442513777424

a-little-lovely-company-lightbox-a5-c16 batman-e1442524151117

Sänghimmeln från ellos har jag spanat in länge. Helst av allt hade jag velat ha en grå från numero 74 men nu fick jag 40% rabatt på som nykund på denna från ellos så då fick jag allt behärska mig. Eller rättare sagt, Mattias fick 40% rabatt för nu är han ny kund. Jag kan ju omöjligt bli nykund på nytt. Älskling, får du konstiga leveransmejl så är det bara att ignorera dem. Du är nu mer hängiven ellos-kund. Hojta till om det kommer några spännande erbjudanden bara!

Sänghimmeln ska hänga i småkidsens rum, över våningsängen. Lakanen är också till våningsängen. 139:-/st på ellos rea så de var också nästan gratis älskling.

Tygförvaringspåsen, batmanpostern och lightboxen är från  mininook.se och ska upp på Olivers rum.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *