Skrivbord

        

Vår äldsta pojke är så stor nu. Igår när vi var på Ikea köpte vi ett efterlängtat skrivbord. Alldeles lagom stort för en sexåring! Det blev skrivbordet Micke med måtten 73×50 cm. Det kostar 399:- men finns naturligtvis i mängder av utförande, som allt annat på Ikea. 

I morse hjälpte Oliver & Charlie till att montera ihop det med Mattias. Oliver blev både stolt och nöjd! Nu ska det bara piffas. Jag är lite sugen på antingen stringhyllor ovanför. Eller armeringsjärn som får agera anslagstavla som man kan spraymåla i svart eller guld. I den går också att hänga små behållare för pennor. 

Stolen till är från chili, lampan från gekås och den ljuvliga tavlan fick vi i goodiebagsen från kurragömmaeventet. 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Skrivbord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *