Lördag 

    

God morgon! Idag firar vi att vår bebis fyller 2 år. TVÅ!! Min lille, älskade, fina pyttebebis. Stort grattis älsklings Leon!

Oliver, Charlie och jag var och köpte födelsedagspresenter i stans mysigaste butik. Kurragömma. Ni vet där jag var på ambassadörseventet förra helgen! (Mer bilder därifrån är på gång) Man får alltid paketen så himla fint inslagna. 

Båda valde varsin present. Träbåten från Plan toys blev favoriten för dem allihop. Mörket är verkligen en ny favorit hos mig! Vi fick med en liten gåva i våra goodiebags från kurragömma. En badleksak i form av en snäcka. Precis som snäckan är också båten en badleksak och fungerar lika bra i vatten som utanför. Dessa leksaker är ekologiska och giftfria och de tillverkas av gummiträd som det inte längre går att utvinna gummi ur. Pensionerade med andra ord 😉 

Väldigt trevligt med träleksaker istället för badkaret fullt av plast! 

Nu har vi precis ätit födelsedagsfrukost. Resten av dagen spenderar vi i Göteborg för lite shopping. Ikea och andra möbelbutiker står på schemat bland annat. Vi skulle behöva belysning, mattor, förvaring mm

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *