DIY -leksakslådor 

   

Här kommer en liten beskrivning hur jag gjorde Olivers leksakslådor på hjul. Inte direkt avancerat, så kör på! Resultatet blev verkligen precis så snyggt som jag tänkt! Till 3 förvaringslådor behövs:

3 trälådor. Jag köpte mina på lagerhause. Deras största modell. Förra veckan hade jag flyt, då fick man 3 för 2. Så ett pangpris! de kostar 129:-/st  

12 st små snurrhjul. Dessa går att hitta lite överallt. Claes Ohlson, järnaffären mm. Här varierar priset. Runt 30-70:-/st. Jag hittade otroligt nog 4-pack på eko i 10-kronorsmarknaden. Så jag köpte dem allihop för 30 spänn!   36 st små träskruv. Ca 25 spänn. 12 mm tog jag, det behöver inte ens borras. Bara att dra i. Jag hoppade över skruven på insidan, mitt i botten. Där hade skruven gått rätt igenom. 1 rulle eltejp i valfri färg. 15:-. För att göra det riktigt enkelt hoppade jag över tankarna på att måla och schabloner. Det är jag väldigt glad över för oj så bra resultatet blev tycker jag! Det svarta mot trä är perfekt. Eltejpen är så himla lätt att jobba med också. Den går att flytta runt ganska många gånger om man inte får till det första gången.    

3 stycken kanonbra leksakslådor på hjul! Passar perfekt under Olivers snedtak och kan rullas fram vid lek. Totalt 328:- gick dem på. Typ 110:- styck! 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “DIY -leksakslådor 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *