en vit jul

92-1007d1

God jul-vimpel92-0905

Elektriska ljus med fjärrkontroll. Hallå eller! Och Färdiga klisterlappar med numrering till julkalendern. Perfekt.

83-0243 92-0349

Nej, jag kan inte låta bli. Längtar redan efter julen och har börjat köpa hem julmust i smyg. Tjuvkikar även en hel del på lite julpiff. Ellos är ju helt fantastiskt när det kommer till dekorationer och annat piff. Man kan verkligen hitta precis allt där och lite till. Vad man än är sugen att shoppa så hittar man det där. Fantastiskt!

Vi brukar oftast åka iväg på julafton till någon släkting. Vanligtvis Mattias mamma eller bror. Eftersom vi själva inte har plats för alla. Men i år har vi ju faktiskt det så vi bjuder nog in hela skaran hit om de vill. Så i år blir det nog extra mysigt. För mig i alla fall. Jag älskar jul och kalasande. Jag har vart ruskigt sugen i 2 veckor på att baka lussekatter med kvarg och extra saffran. Så satans gott och snart kan jag inte vänta längre!! När brukar ni ”börja” julen? När är det okej att plocka fram julpyntet och käka pepparkakor? Och vart brukar ni fira? Hemma eller flänger ni runt till halva tjocka släkten?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “en vit jul

  1. När ja va liten så var det ett jäkla flängandes fram o tillbaka till diverse släktingar på julafton, o ja minns att ja mådde skitdåligt av det, det var av o på med kläder hit o dit, i tonåren gick de väl bättre, men sen ja fick egna barn så bestämde ja att dom inte ska behöva gå igenom samma sak, så här är julafton helig, jag vill att mina barn ska minnas det som ngt mysigt.. Så vi är alltid hemma på julafton, släkt o vänner hinner vi med de andra dagarna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *