God morgon

Måndag morgon och jag är tröttare än tröttast. Igår kväll innan vi gick och la oss lovade vi varandra att ”i morgon ska vi minsann gå upp i tid och inte stressa”. Sure bacon. Snoozade ändå 40 minuter(!!) och fick stressa mer än vanligt. Annars har vi ett ganska så bra flow på morgonen.Vi vet vad som ska göras och delar upp sysslorna hyfsat bra. Mattias duschar sig själv och jag klär på barnen, serverar Oliver frukost och gör i ordning mig. Sedan ansvarar han för tandborstning och ytterkläderpåtagning. Denna morgon startade lite annorlunda. Håret fick endast en torrshampodusch och Oliver fick käka frukostmackan i bilen. Men vi lyckades. Var på jobbet med 1 minut till godo!

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *