Röd asiatisk gryta

IMG_9496.JPG IMG_9495.JPGEnkelt och gott! Med en bas på både kokosmjölk och grädde.

Det här behövs:

400 g kycklingfilé i tärningar
1 burk kokosmjölk
1 dl 40% grädde
1 påse santa maria paneng red curry
1 burk bambuskott
2 rivna morötter
6 coctailtomater i halvor
12 champinjoner delat i fjärdedelar
1 paprika
1 gul lök
1/3 purjolök
1 näve haricots verts
salt, ljus soya och några droppas citron
olja
kokt ris för 4 personer

Gör så här:

Bryn kycklingen i lite olja, tillsätt kryddpåsen och blanda väl. Slå på kokosmjölken och grädden. Koka upp och tillsätt övriga ingredienser. Låt puttra tills kycklingen är klar. Ca 10 min. smaka av med salt, peppar och citron.3443

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *