God morgon

IMG_9449.JPG IMG_9455.JPG IMG_9454.JPG

It´s all black baby! Älskar svart och det dominerar i min garderob ihop med grått och vitt. Idag kör jag på svarta treggings med skimmer i från h&m. Svart skjorta och trench, även det från h&m. Skorna är från din sko.  

Tisdag förmiddag och det är exakt 9 dagar kvar tills vi får nycklarna och 11 dagar tills vi flyttar till vårt nya hem. Om ni tror att vi lever i totalt flyttkaos hemma nu? Näj. Inte packat en enda låda än. Det är nog ta mig sjutton nytt rekord. Jag brukar vara ganska bra på sånt här. Men jag måste erkänna att jag är ganska så slut när jag kommer hem på kvällarna efter jobb, hämtning och middagslagning. Sedan ska det borstas tänder, läggas fram kläder och nattas barn. Ja, you know the drill…  När det dessutom känns som en dunderförkylning är på gång med rinnig näsa, så känns allt lite tyngre än vanligt.

I övrigt har jag planer på att få ordning på min veckohandling igen. Att planera veckomatsedel och storhandla för att få ordning på vardagen. Vad kan man laga? Igår gjorde jag cous cous med stekta grönsaker, grillad kyckling och kall koriander- och limesås. Inte direkt någon storfavorit bland barnen. Jag som tyckte att jag var så påhittigt och lagade smaskig mat. Vi har pratat om matkasse igen men vet inte vilken som är bäst? Vi kommer att vara 6 personer i hushållet så småningom så det måste ju räcka till alla.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “God morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *