i´m back

Nu bloggar jag visst igen. Vad hände där? Jag fick frågan om att blogga som toppbloggare för en annan sajt inom barnmode och blev såklart nyfiken. Nu visade det sig inte riktigt vara så som jag hade hoppats på där. Eller blivit lovad.

Däremot blev jag såklart sugen på att fortsätta blogga nu när jag kommit igång igen. Men frågan var om jag skulle köra själv eller blogga för någon av de andra portalerna. Jag valde att öppna upp min gamla blogg. Den här. Som en test på att se vilken nivå vi kommer hamna på här. Hur mycket jag kommer vilja blogga, vad jag hinner med med tre barn och vad som blir kul att läsa. Jag önskar nästan en del gamla inlägg var ogjorda, då kvalitén suger. Men det är också lite skoj att se tillbaka på, haha.

Jag började blogga här när Oliver var runt ett halvår. Det är ändå 6 år sedan, så ni får ha lite överseende till både bristande teknik och omdöme. Det händer en del med smak och tycke på 6 år märker jag. Och även tekniken och fotokunskapen.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

4 thoughts on “i´m back

  1. Jaaa!
    Härligt att du bloggar ”igen”, fick lite abstinens där ett tag!
    Tänkte också öppna upp min gamla igen men jisses vet inte om jag vill att folk löser mina gamla inlägg, haha 😁

    Puss!!

  2. Ska bli kul att se mer. Du hittar alltid så mycket fint och jag ser fram emot att följa med på husresan. På IG ser man mycket men på en blogg finns möjlighet till fler bilder och mer målande text.

  3. Haha! Precis min tanke 😉 fy fan för att blotta ut sig med gamla pinsamma inlägg! Jag minns att jag läste din blogg för många år sedan ju!! Älskade din header

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *