Prinsesstyg

      

Sen den gången Charlie fick syn på det här prinsesstyget har hon tjatat om en klänning till sig och dockan! 

Jag satt uppe igårkväll efter barnen var nattade och sydde enkla klänningar till dom båda. När Charlie vaknade i morse hängde de i vardagsrummet på en galge. Hon väckte mig och var överlycklig. ”Mamma, titta vad jag hittade! Prinsessklänningar!” Hon har dansat omkring hela morgonen i sin klänning. Så nöjd! Nu får vi bara hoppas på fint väder och friska ungar så vi kan använda den ute. 

Idag är båda Charlie och Oliver hemma. Oliver klagade också över magont, är glansig i ögonen, varm och hostig. Min lille prins. Jag själv känner mig extremt seg. Men vet inte om det beror på att jag också drar på något eller om man bara blir dåsig av att sitta hemma med sjuklingar…

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *