Vab -dag två

     

 Andra dagen hemma med lilltjejen som först skickades hem med öroninflammation eftersom hon grät otröstligt och hade ont i örat. Inget som Charlie någonsin gjort. Men är inte så säker på att hon har det längre. Hon har inte längre ont i örat säger hon utan näsan rinner och hon klagar på magont. Idag verkar hon ha feber och känns hängig medan hon igår var mycket piggare och jag trodde hon skulle orka med dagis idag igen. 

Så då blir vi hemma då. Jag har verkligen inte vant mig vid tanken på vab. Jag har ju inte behövt det tidigare då jag vart föräldraledig så länge. Att vabba och vara hemma känns lite konstigt. Speciellt när man själv är frisk. Jag tycker det är jobbigt att vara ifrån jobbet fast man är frisk nog att vara på plats. Tur är väl att jag själv vart ganska risig också denna vecka. 

Självklart försöker jag njuta av all tid jag får med Charlie. Vi myser med filmer och leker med dockor. En och annan glass slinker ner också. Hon har dessutom sovit en stund idag så då åkte symaskinen fram. Jag har ju som sagt en hel påse med 7-8 nya tyger jag inte hunnit sätta saxen i. Idag blev det åtminstone ett par nya leggings till Leon med skinn på knäna. 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *