Midsommarhelg

                  

En helt fantastisk helg med midsommarfirande i stugan i Varberg har vi haft! Vädret har trots regnskurar vart strålande emellanåt och vi har vart ute massvis! Kan till och med hända att man fått lite färg. 

Midsommar firar vi med att klä stången kl 11:30, midsommarlunch kl 14, tipspromenad kl 15 och dans vid 16. Efter det är det vanligtvis fotbollsmatch mellan stugområdets vuxna och barn. Men just då kom en ordentlig skur. 

På kvällen grillade vi och gottade oss med ett glas rosé och spelade frågespelet mästerkocken. Tyvärr slutade det med fall på mållinjen och jag förlorade mot Mattias lillebror i finalen. Nästa år ska jag klå den jäkel! 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *