Printasquare

DSC_1148 DSC_1149 DSC_1150 DSC_1151

Äntligen är vår underbara poster från printasquare här! Vilken fantastisk och enkel lösning på att kunna framkalla sina bilder från instagram. Jag som över lag är extremt dålig på att framkalla bilder alls tycker verkligen det här är det bästa som finns! Jag har inte ens en enda bild framkallad från vårt bröllop för snart 5 år sedan (!!) herrejösses så sjukt. Jag måste verkligen ta tag i det där. Kul om man skulle hinna skilja sig innan man ens framkallat bilder från sitt eget bröllop, hahaha! Nä, så klart inget vi planerar att göra 😉

Jag är väldigt nöjd med min poster och vi valde storleken 70×100 cm i matt med vit bakgrund. Det blir samanlagt 150 bilder. Det är väldigt många! Jag fick verkligen gå igenom hela mitt instagram för att fylla alla rutor. Trots att jag har nästan 4000 bilder var det lite svårt att välja. Det jag kan tycka var lite tråkigt var att det inte verkade som att det gick att justera måttet på bilderna i efterhand. Jag använder mig av en hel del ramar och beskär ofta bilderna innan jag lägger upp dem på instagram. Vilket betyder att de inte är helt kvadratiska. Detta måste det (vad jag kunde se) vara för att de ska kunna bli snygga kanter på min poster. Jag kan tycka att man skulle kunna zooma in vissa bilder och på så vis bli av med överblivna kanter. Eller så får jag helt enkelt sluta beskära bilder och bara lägga upp helt kvadratiska på instagram 😉

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *