Kalasinspo

kalas

Bild från Leons dopfika.

Just nu sitter jag och letar efter kalasinspo inför stundande 6-årskalas. Jag har fått mycket klara direktiv om vad som gäller så denna gången blir det mycket svårare. Nu ville barnet minsann bestämma själv om vad det skulle bjudas på, haha. Det krockar lite med mina idéer och bakverk så nu blir det genast lite mer att tänka på. Klart han ska få sitt kalas som han tror  att han vill ha det. Det gäller att vara den smarta mamman här och manipulera lite lagom. ”å, vilken hemsk morsa” tänker ni. ”klart barnet ska få välja själv” men se, så fungerar det inte här. Här kompromissar vi lite 😉 Han fick välja tema och kom såklart med helt galna förslag och tankar om vad han ville ha på sin tårta. Men här seru måste mamman dra ner honom på jorden. Det är ju jag som ska baka. En flygande tårta med glitter och monster är inte genomförbart. Så efter långa samtal och diskussioner har vi tillsammans kommit fram till vad som blir årets gottigheter. Hur många kompisar som faktiskt får plats på hans rum (fyra och inte trettiofem) och att tårtan kanske inte kan flyga i år. Temat som han så omsorgsfullt valt är spöken. Yup. Spöken. Det hade kanske funkat ypperligt om ungen fyllt år i oktober/november. Då hade det var mycket enkelt att hitta massvis med pynt. Men nu så kör vi! Med bra planering så kommer det såklart bli superlyckat för Oliver och hans vänner.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *