Toscansk päronpaj

   Ikväll är M iväg på AW och jag bjöd in Frida på lite vin för sällskap. Så mysigt att äta gott, tjöta och dricka ett glas rött ihop. Det blev tryffelpasta med champinjoner, sparris och biff. Efterrätten var inte planerad men jag blev så jäkla sugen på den här pajen som är heeelt fantastisk!! Ich så är den superlätt att slänga ihop! Nästa gång ska jag prova ned ananas. Mums! Recept nedan:

 тoѕcanѕĸ pÄronpaj (varnιng ғÖr вeroende)

150g rυмѕvarмт ѕмÖr 

1 dl ѕocĸer 

3 dl мjÖl 

1 тѕĸ вaĸpυlver 

вlanda тιll en deg. тrycĸ υт ι en ѕprιngғorм.

500g ιnlagda pÄron (avrυnneт)

1 Ägg 

3 dl crÉмe ғraιcнe 

2 тѕĸ vanιljѕocĸer 

3/4 dl ѕocĸer

ѕĸιva pÄronen ocн lÄgg deм ι вoттen av pajen. vιѕpa ιнop Övrιga ιngredιenѕer ocн нÄll ѕмeтen oanpÅ pÄronen. grÄdda мιтт ι υgnen ca 30 мιn pÅ 175-200g. pajen ѕĸa vara ljυѕ. jag Äтer den ĸylѕĸÅpѕĸall. ѕÅ jÄvla goтт!! ocн dÅ gιllar jag ιnтe enѕ pÄron 🙈

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Toscansk päronpaj

  1. Jag bakade pajen sist du la upp receptet på instagram. Jag åt upp hela pajen (en liten bit fick sambon) Så himla gott! Fler av mina vänner som jag sedan bjudit pajen på har hamnat paj-beroende efter den här!
    Så jag vill både tacka och inte tacka 😉 Beach 2015 känns långt borta nu!
    Härlig blogg och alltid kul att följa dig på insta.
    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *