Typ det bästa som finns

 

Det är inte ofta det händer, men idag slog han till min lilla goding! Sov middag på sin goa å mjuka morsa. Passa på nu vetja för snart är det nog alldeles för benigt och knöligt att ta en powernap på alla magrutorna 😌 not…

Men jag njöt av lite närhet å mys! För fy så ångesten börjar krypa på över att det är sista, sista, veckan med min bebis. Denna veckan går alldeles för fort! Ingen semester i sommar blir det heller så det är lååångt kvar tills vi är lediga ett längre tag ihop hela familjen.  

Idag har vi verkligen inte gjort ett smack. Jag har vart så jäkla trött och slö en tid. Skulle kunna tro att man är preggo. Skulle kunna tro alltså, inte är. Så få inte för er nått nu. Men jag begriper inte varifrån denna trötthet kommer. Inspirationen är på noll och lusten att göra något existerar inte… Har påsar med nya fina tyger i garderoben som inte fått se dagens ljus på veckor! Om man åtminstone skulle se till att ta tag i middagen idag. Hoppas hemlagade köttbullar går hem hos barnen för de har inte ätit en enda dag den här veckan utan ratat allt. Wish me luck! 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *