Traderashopping

DSC_1105DSC_1101 DSC_1102 DSC_1104
DSC_1110

Som jag lärt mig att gilla Tradera! Det går verkligen att göra unika fynd och det jag älskar mest är när man kärat ned sig i någon utgående modell. Som här och sedan får tag i det. Jag har jagat rosa polarn o pyret-jackor ett jäkla tag. Men nu har jag äntligen lyckats buda hem både en vindfleece och en skaljacka i nästa storlek till Charlie! Så himla nöjd och jackan var i riktigt fint skick också.

Polarn o pyret kan verkligen variera från år till år i färger och långt ifrån allt faller mig i smaken 😉 I vintras var det riktigt mycket konstiga färgsammansättningar. Dessutom vill ju gärna PoP ha mycket unisexkläder så enfärgat rosa dyker bara upp sporadiskt. Då gäller det att haffa det man gillar för annars får man sitta som jag och scrolla på tradera tills ögonen går i kors.

Det är till och med så att jag börjar bli klar med ytterklädes-köpen inför nästa säsong haha. Är det någon mer som är ute i god tid?? Jag älskar såklart att fynda och brukar passa på ordentligt när det är utförsäljning och rea på främst dyra ytterkläder. Med lite is i magen kan man göra riktiga kap! Vinterkläderna till dagis/skola för alla tre barnen är kirrade och det enda som saknas är skor och termobrallor till Oliver. Nu får vi bara hoppas att det inte dyker upp allt för många ha-begär och ursnygga nya styles till hösten 😉

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *