Leggings, leggings, leggings!

Leggings är ju ett helt fantastiskt plagg! Det där med att det är ett tjej-plagg är väl ändå lite passé nu? Jag har nog fler par leggings till lillebror än till storasyster i garderoben. Däremot har det vart svårt att hitta till storebror som har storlek 116-122. Det verkar som att kedjorna slutar göra leggings i typ 92-98. Han fyller 6 år nu i maj så jag tycker inte han är för stor för legging. Det är ju världens skönaste att ha på sig! Hittills har jag faktiskt köpt en del långkalsonger i 2-pack på tex Åhléns och H&M. Billigt å bra!

Jag tänkte tipsa lite om hur jag brukar styla leggings på pojkar och här främst tweenisarna som Oliver. Alla leggings i kollagen är från Oii design och jag sökte efter ”leggings” i sökrutan, därefter sorterade jag efter ålder/storlek. Det kom upp massvis med kul. Det är ju det jag älskar med Oii, de har alltid de där guldkornen. Små nya designers och lokala märken som ingen annan har. 

Jag tänker mycket på silhuetten när jag sätter ihop en outfit. Med leggings vill jag gärna ha smala ben och lite större/ledigare upptill. Med mönstrade leggings kör jag på ganska neutrala överdelar, gärna enfärgat och en collagetröja eller hoodie. Blå, grå, vit, svart och möjligtvis ett stänk av färg. En annan snygg kombo är lite mer dressat upptill som man sedan klär ner med ett par härliga leggings. Som tex något med krage, en långärmad rugbytröja, piké eller en skjorta med stickat över. Denna stil kombinerat med marint, blått och ränder får mitt hjärta att ta ett extra skutt. Kan bara bli bra! 

Som pricken över i:et med ett par sjyssta skor. Jag älskar converse, det kan typ aldrig bli fel. Eller vita sneakers. Men kör man på svarta leggings exempelvis, så finns det inget crazy-mönster som inte bli fräsigt! Kör på ba 😉 

   

   

  

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “Leggings, leggings, leggings!

  1. Hej,
    Först & främst så följer jag dig på Insta där du har ett härligt flöde med massa bra inspo 👍 brukar även kika in på din fina blogg 😊 jag har en fråga ang en vit/blå randig mössa dom finns med i en av dina kollage rutor, var kommer den ifrån ?
    Tack för svar

  2. Härligt att han vill ha leggings! Det hade min Oliver vägrat i den åldern haha ; ) Men snyggt och skönt!

  3. Tack snälla du! Mössan är från Ebbe kids, finns bla på oii design mm kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *