Matmarknad

   

Idag har vi vart på matmarknaden som besöker staden. Det fanns så mycket smaskigt och det luktade fantastiskt om allt! Synd att vi precis ätit lunch innan vi gick dit, haha. Men vi gick någravar och kikade, besökte lekparken och efter det köpte vi med oss lite gött hem istället.  

Barnen dukade till fredagsfest. Då är det viktigt med duk på bordet och sugrör i glasen. Oliver tycker det är kul att vika servetter så det fixade han. En annan viktig detalj när man har fest (enligt barnen) är att ha citronskivor på glasen,👌😂 vet inte var de kan ha fått det ifrån…

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *