min mini me


mini 3

Mina kläder: Jeans från Gina tricot, topp från Tessie, väska från Kappahl och skor från converse.

Charlie: Jeans från H&M, toppen har jag sytt, väska från H&M och skor från converse.

Min lilla mini me! Blev så sugen på att matcha outfit med min lilla tjej efter att jag såg kollektionen hos Lindex. Så kul det kommer att bli med massa härliga sommarkläder och Klänningar. Det är Oliver som tränat på att bli mästerfotograf, så trots en lite sämre bildkvalité är jag grymt imponerad av min lilla stjärna! Vi har pratat om en kamera i födelsedagspresent till honom nu när han fyller 6 år. Frågan är bara vad för någon. Det finns ju en hel del. Den ska ju inte vara allt för avancerad men man vill ju inte ha skit heller. Ni får gärna tipsa om ni har några bra förslag!

I dag sitter vi hemma, jag och barnen och fredagsmyser en dag för tidigt, men det är ju ändå valborgshelg så fredagsfeelingen är infunnen. Mattias är iväg på kickoff och jag är hemma med barnen. På lördag är det dock min tur, så inga ledsna miner här inte 😉 Det är rätt gött att kunna dela på oss och göra saker på egna håll. Det gör vi ofta. Man behöver inte hänga jämt när man vart ihop i snart 11 år, haha. Det bästa är ju att vi inte behöver lämna bort barnen och böka med barnvakt. Det är ju ett gäng att lämna bort så att säga… Två är inga problem men när man helt plötsligt har tre ungar blir det genast knivigare. Oftast försöker vi dela upp dem lite, man vill ju inte köra slut på barnvakterna första gången. haha.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *