Nike pico

        Idag fick jag hem dessa ursöta små nike pico till lillebror! 249:- på ellos. Typ min nya favoritshoppingsite! Det blev mer i påsen, ni ska få se senare. Men först dessa godingar! 

Jag har letat riktigt länge efter ett par vårskor utan snörning som är lätta att ta på och av. Leon har redan 2 par converse, höga och låga, ett par adidas (även dem med snörning), ett par skinnsandaler och ett par tygskor i Vans-modell nu inför sommaren. Utöver hans gummistövlar då såklart. Långt ifrån alla är nyinköp, då man är nummer 3 ut i barnaskaran får man självfallet ärva lite. Men hur som helst, de flesta är lite för bökiga att få på. Så detta blir det perfekta komplementet! Lite extra sommarfräscht med vitt också. ☺️ Storlek 23,5 blev perfekt på Leon som har ca 14 cm långa fötter. Han har ganska höga (knubbiga) hobbitfötter så det är inte jättelätt att få på vilka som helst på den här gossen. Jag är nöjd!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *