Ingen Eames…

DSC_0985

Äntligen har vi en stol till vårt skrivbord. Så himla fin tycker jag! Det tog bara ett år ungefär… Vi har pratat länge om en äkta Eames men inte fått tummen ur. Hur kommer det sig att vissa grejer inte blir av?

Men nu så hade Mattias vart och köpt ett gäng stolar till deras nya kontorslokaler de flyttat in i nyligen och det landade på dessa snygga från Chilli. Han överraskade med köpa med en extra hem. Just nu var de nedsatta från 799:- till 599:- så ett riktigt bra pris! Jag är kanonnöjd.

Ännu nöjdare över att det inte blev någon äkta kände jag mig när jag hittar min kära, kära son med svart tuschpenna i högsta högg dagen efter vi fått hem den. Gaah! Så himla konstnärlig! Han tyckte uppenbarligen att den var alldeles för vit och trist… Men tack och lov så finns ju våtservetter. Efter mycket gnuggande är stolen så gott som ny. Alltså, jag har sagt det förr och jag säger det igen, vad sjutton är det i dessa servetter?? De går ju för fasen att använda dem till allt! Fläckar på kläder, smink under ögonen, tusch på vit stol (!!), storstäd av badrummet, puts av skor och slutligen bajsrumpor. Jag förstår om känsliga barn reagerar och blir röda. Mina barn verkar dock jäkligt tåliga, vi har aldrig haft vidare problem med det där. *peppar, peppar*.

IMG_5219.JPG

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *