Ica maxi

DSC_0958 DSC_0959 DSC_0962 DSC_0968

Sneakers från ica maxi.

Det är ju något visst med ica maxi. De har ju allt nu för tiden och öppet sent på kvällen. Det är väl det bästa om man är lite smått shoppingsugen efter stan har slagit igen. Dessutom har deras utbud på klädavdelningarna bara vuxit i mina ögon! Det finns ju massvis med fynd att göra. Synd bara att det inte finns större utbud i webshoppen så man kan spana lite hemifrån.

Jag fyndade i alla fall dessa vita snygga sneakers på 50% igår, de var nedsatta från 199:- så inte direkt dyra i vanliga fall. Men för 99 spänn kan an ju inte låta bli! Perfekt med ett par med kardborreknäppning som Oliver kan ha till förskolan.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “Ica maxi

  1. Jag såg typ 28-33 har jag för mig, men det var lite utplockat på vår ica! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *