Kappahl goodies

DSC_0852 DSC_0853 DSC_0854 DSC_0855
30% på en vara resulterade såklart i en sväng om kappahl idag! En i personalen höll på att packa upp lite nytt och jag såg något glittra till. Jag fullkomligt dök ner i hennes vagn (ja, stackars människa som försöker göra sitt jobb och så kommer jag där och kan inte hålla tassarna borta).

Dessa söta espandrillos var resultatet av dagens jakt. 129:- i ordinarie pris. 90 spänn med rabatten. Jag trånar ju fortfarande om ett par rosaglittriga toms både till mig själv och den här damen. Men ska jag vara ärlig så passar inte ännu ett par vår/sommarskor in i min budget för tillfället. Skor under 100-lappen kan knappast räknas dit. nä, såna är reglerna!

Jag upplevde dem dock lite små i storleken. Speciellt om man jämför med H&M som har stora. Så vi får nog byta till en storlek större.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *