Pressy

blommig blus-1I måndags när jag ändå var hemma och vabbade mina prickiga små barn passade jag även på att vara barnvakt åt min fina vän Camillas barn. Estelle och Sebastian. De hade en ledig dag från förskolan och har redan haft vattkoppor.

Estelle har en ganska stark åsikt om vad hon helst vill ha på sig, trots en mamma med mycket god smak. Mor och dotter kan ju inte alltid vara överens om vad som är snyggt visst? Hur som helst, det har under det senaste året gynnat min egen dotter i varje fall. Hon har ju nämligen fått ärva dessa, i många fall, helt oanvända och bedårande plagg. Se på denna söta tunikan från H&M som var med i den senaste leveransen.

Jag och Charlie vill passa på att tacka Estelles starka vilja och hennes mammas fantastiska shoppingberoende och ser fram emot de kommande åren. Puss och kram på er!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *