Lilla loppan

DSC_0740DSC_0745 DSC_0743 DSC_0738 DSC_0729Min lilla loppa i dagens kläder. Det blev ett litet ombyte av byxor dock. Olyckor sker, men inte så ofta nu. Hon är så redig på att kissa på toaletten nu, trots att hon har blöja i bland när vi ger oss iväg så säger hon till utan att bli för bekväm. Förra ungen blev ju blöjfri på sommaren, lite lättare då känns det som. Varmt och skönt ute, lite mindre kläder eller inga alls. Enligt vad jag har hört, eller läst, jag minns inte exakt, haha. Så är det allra vanligast att barn blir blöjfria sommaren efter/i samband med sin 3-årsdag. Vi har aldrig stressat fram något, det kommer när det kommer. Men vi har såklart uppmuntrat till att sitta på pottan eller prova toaletten när intresset finns. Leon kan också tycka det är kul att prova pottan. Trots att han har kläder på 😉

Sen blev det ett byte av jacka också eftersom det blev lite kyligare på eftermiddagen. Leojackan från H&M fick det bli.

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *