Dagens kiddo

DSC_0672 DSC_0675 DSC_0673 DSC_0674 DSC_0676Topp Zara. Jeans, väska och skor H&M. Jackan ha jag sytt själv.

En outfit jag lätt hade kunnat ha själv. Haha. Det jag älskar med bankläder är att det går att experimentera så. Tufft eller sött, färgglatt eller inte. Än så länge får jag som oftast välja kläder åt dem, ibland inte alls. Men så är det väl. De flesta kläder har de ju redan ”godkänt” vid själva inköpet så då vet man redan innan. Men när jag lägger fram kläder dagen innan så brukar det inte bli något tjafs. Det tar på sig det som ligger i sina högar. Det som det blir tjafs om är istället att kläder ska på överhuvudtaget 😉 Morgonstress vill man ju såklart undvika. Hur brukar ni göra?

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Dagens kiddo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *