DIY -fjädrar och fransar

DSC_0723 DSC_0719
DSC_0717 DSC_0714Jag älskar remake! Att göra om något gammalt och trist till något användbart.

En gammal tisha från Olivers garderob blev omgjord till en ny år Charlie. T-shirten är köpt i 2-pack på H&M för 99:- och pennan är en vanlig svart permanent allroundpenna. Alltså inte ens en textilpenna. Jag tycker båda håller lika bra efter tvätt. Det kan blekas något, men det går ju att fylla i om det behövs. Annars finns både textil och allroundpennor att köpa på tex panduro, kappahl, polarn o pyret, åhléns för ca 39-89:-. Så sätt igång! Finns inga gränser 🙂

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “DIY -fjädrar och fransar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *