Skinnyjeans

DSC_0599 DSC_0597 DSC_0598

Skulle INTE köpa fler jeans till lilla damen, men när man springer på den nya favoritmodellen i 2 tvättar till och det står KÖP 2 FÅ 50% PÅ ENA PARET så kan man ju inte bara ignorera det. Eller? Det var ju meningen att hon skulle få dem i alla tvättar. Och det som är så bra med att köpa basic till Charlie är att lillebror kan ha dem sedan. Förhoppningsvis. Han är ju inte skinny direkt. Nåja, den ljusa tvätten har jag jagat länge och är glad att jag hittade den nu lagom till vår och sommar. Det enda som vart lite svårt att välja var storleken. Charlie kan fortfarande ha typ 92 i allt, men dessa var riktigt små i midjan i 92 och när jag gick upp till 98 blev de väldigt långa på henne. Det gör ju såklart inget att vika upp ett varv eller två, men gärna inte 3-4. Så vi får hoppas att hon växer i dem. Eller så klipper jag av ett par sådär ankel-långt och snyggt.

Trots att jag är en riktig sucker för slimfit och skinny kan jag inte låta bli att kika efter ett par bootcutjeans när jag är på stan. Vet inte vad det tagit åt mig, trodde aldrig jag skulle vilja se ett par på nära håll igen. Men utsvängda brallor är påväg tillbaka vare sig jag vill det eller ej. Lika bra att embrace it, haha. Har du sett några snygga någonstans?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *