The flagship company S/S 2015

flagshippcollage
Det finns knappt något bättre än när vårnyheterna börjar trilla in. Nu äntligen släpptes vår och sommarkollektionen från The flagship company. Men jag måste nog erkänna att jag är smått besviken. Inte på kläderna i sig för nyheterna var ljuvliga, se de nya färgkombinationerna och generösa klänningarna med mycket volanger. Men urvalet. Jag hade sååå hoppats på en större kollektion och definitivt en bredare kollektion för pojkar. Men det var tyvärr lite snålt trots att jag fått höra av säljare att det skulle komma mycket mer nu till vår och sommar.

Den snygga trenchen var tillbaka, lika så jeans, leggings och baspekéer. Sedan var där några uppdateringar. Så som Härliha bomullsklänningar med markerade midjor och djärva färgval och mönster som skriker SOMMAR.

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *