Nike air force 1

 

 

Ni vet när man är sådär löjligt överlycklig över något man köpt? Den känslan upphöjt till 1000 när du ska få dela detta med din förstfödde son. Den känslan är magisk.

Jag köpte dessa apsnygga sneakers och tänkte att det skulle vara fantastiskt cute med en liten mamma-son-matchning. Visst? Såå himla nöjd över att kunna matcha i sommar med ett par snygga slitna jeans, vit tisha och dessa vita nike air force 1, jag och min son. Men icke. Barnet skriker ”FUUUULA” fortare än blixten och så var den drömmen krossad. Jag hann ju inte ens tala om att de var de snabbaste springskorna ever. Hur kan han säga så?? De är ju alldeles, alldeles underbara! Då får jag satsa på lillasyster och lillebror istället. Någon av dem måste jag väl kunna övertyga? Tills dess kommer jag glassa runt i de här i alla fall. imageimage

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *