Låt äventyret börja!

Hej! Här är jag! Kim, en 28-årig mamma. Jag gillar inte riktigt att titulera mig som mamma egentligen. Inte för att jag inte är stolt över att vara mamma, för det är jag verkligen, men jag är så mycket mer än bara en mamma! Jag är jag. En modeintresserad, sällskapssjuk, halvt galen tjej med många järn i elden. Jag älskar att shoppa, äta god mat, gå ut med fina vänner, hänga i sommarstugan, pyssla, sy barnkläder, dricka vin och googla snygga, manliga skådespelare i smyg. Jag råkar vara mamma till tre fantastiska barn också och fru till en alldeles galet handsome man. Vilken bonus!

Det känns helt fantastiskt kul att blogga igen, samtidigt som jag är lite nervös. Det var ju hundra år sedan sist! Nja, okej då. Snarare 3 år seden sist. Men mycket har hänt. Inte bara för mig och min familj utan i hela barnmode-resan. Det känns som att barnmodet har exploderat de senaste åren! Till min stora lycka.

Jag började blogga då min första son, Oliver föddes. Han är idag nästan 6 år. Det tog inte många månader från det att han föddes tills att jag insåg att det finns ju för fasen ingenting spännande i klädväg för de små. Speciellt pojkar tyckte jag. Om man inte anser att det är fantastiskt kul med Nalle puh och galna tryck i all världens färg. Det tyckte inte jag. Så jag började jaga guldkorn. Leta fram klädmärken som kanske inte ännu var så stora, blandade med kedjornas utbud och spanade efter accessoarer på vuxenavdelningarna. Jag började blogga om detta för jag kände att det behövdes! Det kunde ju omöjligt bara vara jag som inte kunde hitta kul kläder till min lille grabb? Så eftersom jag inte hittade inspirationen jag sökte bestämde jag mig för att själv inspirera! Bloggen Style by Oliver var född.

Nu, sisådär fem år senare är det nystart! För oj så mycket kul det dyker upp i barnmodevärlden. Tre barn senare är det extra spännande att blogga om barnkläder igen! Nja, inte bara barnkläder så klart. Men det är en stor del av mitt liv. Välkommen att följa!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *