Presentinslagning

20121211-154627.jpgPresentinslagning är nog det roligaste med alla julklappar! Och finast tycker jag det är med naturmaterial och gammaldags, som brunt papper, sidenband, lackstämplar och pynt i form av granris, som här. Eller med hampasnören och gamla änglabokmärken! Det är så roligt att slå in fina paket och ge bort. Och det händer ju att inslagningen både tar längre tid och är vackrare än själva gåvan. Men det gör ju inget, det är så roligt att få fina klappar! Fina burkar och lådor är också bra. Eller kanske bara lite cellofan och massor av snöre? En namnetikett av en pepparkaka? Fina tygstuvar går också bra! Tidningspapper kan också vara snyggt. Någon som har fler bra tips på roliga och fina presentinslagningar?? Hit me!

20121211-155729.jpg

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

2 thoughts on “Presentinslagning

  1. Tapet eller barnens teckningar kan man slå in med 🙂 och att dekorera med julgranspynt, några styckförpackade chokladbitar, minipompoms eller pappersfjärilar (tänk en outvikt pompom) kan bli fint..

  2. Ja! Barnens teckningar har fått agera födelsedagskort och presentpapper förr! Väldigt trevligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *