Bra å ha

20121211-144035.jpg
Tips från coachen! Nu i all snö och modd blir barnvagnen smått misshandlad varje gång man ger sig ut på oplogade trottoarer eller saltade vägar. Jag bor i lägenhet och har min vagn ståendes inne. Den är blöt och smutsig och inte alltid lika kul att ta med sig in!!
Men med en liten borste kan man borsta av snö och grus från hjul och chassi så den blir lättare att torka av! Så slipper man stora pölar på golvet där vagnen står 🙂 plus att vagnen såklart mår bättre av att inte stå blöt och kladdig konstant!
Den här lilla borsten (med skyffel) är fyndad i en tio-kronorslåda på närmsta ö&b.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *