Tidigt julpyssel

20121114-220025.jpgHjärtan att hänga i julgranen. Tillsammans med silverkulor, änglar och glittriga snöflingor.

 
Idag tjuvstartade jag med lite julpyssel. Jag älskar julen.

Jag vet vad ni tänker. Crazy lady. Men jag tycker det är heelt okej!! Man måste tjuvstarta om man ska hinna njuta lite av julen också. Så det inte bara blir stök och bök och hysteriska presentshoppingar!

Jag brukar åka snålskjuts på alla andras imponerande julpyntanden och butikernas julmys. Men I år vill jag pynta ordentligt.

Nu kommer jag inte undan längre med 1 tomte i vardagsrummet, röda kökshanddukar (som för övrigt får hänga framme hela året) och en juljusstake i fönstret! Nu är Oliver så stor att han kommer börja undra var tomten håller hus? Nu är det dags att grunda för vår familjs jultraditioner på riktigt! Så, eftersom ett helt hem ska grundas med jultraditioner och pynt så måste jag helt enkelt börja i tid.

20121114-220938.jpgDetta är det ända som behövs för att pilla ihop ett tiotal små mysiga hjärtan!

En sax
Lakansväv i valfri kulör
Ståltråd

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “Tidigt julpyssel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *