Träning

20121107-144202.jpg
Idag fick det bli 1 timme på gymmet med lite action på cross trainern och lite magövningar på golvet. Charlie var med och skötte sig rätt bra ändå, efter en lite gnällig morgon. Jag föredrar att gå själv på kvällen, men ibland har man inte så många val och detta funkar ypperligt! Och det är väldigt skönt att ha det gjort på dagen så man inte missar en massa tid med familjen varje kväll.
I måndags var jag på ett activio spinning-pass, det vill säga med pulsband. Och i går var jag på body pump som vanligt. Varje tisdag. Så nu är mina 3-pass-i-veckan-minimum avklarade. Nu blir det vila resten av veckan! Och vilken vila sen. För vi ska på SPA på särö, hela lilla familjen denna helg. På fredag vid lunch åker vi! Det ska bli så fantastiskt skönt. Bara slappa, njuta av varandra, slippa måsten och laga mat, slippa tvätt, men bäst av allt: komma bort hemifrån!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

2 thoughts on “Träning

  1. Jag tränar på Sportlife! Och där får vi ha med barnvagnen fram till kl 14:00 på dagarna! 😀 supernice!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *