Tebutiken

20121019-161532.jpg
I onsdags kväll var jag på teaparty. Oj, tänker säkert ni som känner mig väl. Jag dricker ju inte ens te. Men det ser ju så himla mysigt ut med en god kopp te en ruggig höstkväll med tända ljus och tjocka raggsockor på. Så jag ska allt ge det en chans!
Det var tebutiken.se som anordnade teapartyt, de har alla möjliga te, och icke-teer som jag fick lära mig där! Och ni gravida som letar hallonbladste kan sluta leta nu, för det har de också! Det var både gott och mysigt. Vi var ett gäng tjejer som brukar ses och alla hade med sig lite kex, ost eller en god marmelad. Vi drack te och mumsade ostar i samma takt som vi tjötar och skrattar. Väldigt kul idé! Sexpartyn och Tupperware är passé, nu ska man dricka te 😉

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *