Min första år

20121007-153210.jpg

20121007-153504.jpgEn av alla fantastiskt fina doppresenter lilla Charlie fick när hon döptes var denna fina ”mina första år”-bok. En sådan har jag letat efter länge men inte hittat någon som föll mig i smaken. Jag ville ha en som det går att sätta in egna saker och minnen i också. Precis som det för i denna! Och precis som det går att göra i den Oliver har.
Men den här som Charlie fick av sin farbror med familj är verkligen perfekt och rekommenderas varmt vidare! Vad jag förstod av insidan av pärmen är att den går att hitta på småbarnsutveckling.se
Där kan man även beställa extra blad och material.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *