Fleeceoverall till skruttan

20120909-200751.jpg

20120909-200759.jpgIdag blev jag färdig med min fleeceoverall till Charlie som jag jobbat på ett tag. Kan inte säga att jag är helnöjd, men den kommer att användas i alla fall. Den är sydd i enkel fleece. Gammelrosa, med ett ursött tyg med rosor på invändigt i luvan och ärmar och benslut är utrustade med en vikkant som funkar som vante/tossor om man önskar. Dragkedja ända ner i ena benet för att lätt få i och ur bebis. Hade nog gjort 1 dragkedja i varje ben om jag skulle tänkt till lite mer 😉

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *