Babybo beställt

20120817-231923.jpg

20120817-231929.jpgEtt babybo är beställt i detta underbara retrotyg med klöver på!
Å, tycker det är så himla fint 🙂 Det blev riktigt snyggt.
Passade även på att sy små bokstavsmössor i ett fantastiskt sött, rosa uggletyg till Tirres nyfödda tvillingtjejer Svea och Ebba.

20120817-232339.jpg
Jupp, det är en sån dag idag 😉 ”sy-så-man-storknar-och-lite-till”
det har blivit massor sytt och mer pyssel lär det bli. Klockan är bara halv tolv 😉 och en kall öl unnar jag mig också medan jag jobbar!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

6 thoughts on “Babybo beställt

  1. mössan med ugglan och bokstav på är kanonfin. min lilla stumpa har ett så himlars litet huvud. storlek 38, så det är lite svårt med mössor. de jag köpte av dig 2 drunknade hon i vid födseln och de är fortfarande ganska så stora !

  2. Haha, kul att jag läste detta nu 😉 annars hade jag kunnat göra den mindre ju!! 🙂 (men tur att du gillar den)

  3. Hej! Vilka underbara kreationer du publicerar på din blogg! Jag är intresserad av en babybo, gärna enfärgad, grön, inte för mörk. Vad tar du för det? Inklusive porto?

  4. Tack, tack! 🙂 mina babybo kostar 450:- plus porto med schenker 65:- mejla mig på kim@stylebyoliver så ordnar vi med detaljer!

  5. Hej! Nu har jag gjort en beställning, men jag vet inte säkert om den gått fram. Jag lade till .se efter den angivna mailadressen, rätt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *