Träningsvärk de luxe!!

Jag säger bara det, OH MY GOD. Jag tror aldrig jag har haft sån här jävla träningsvärk någonsin! Det gör ont ÖVERALLT och på några fler ställen. Axlar, armar skuldror, rygg, vader, ja precis överallt. Skönt. kan man tycka. Ja, skönt att det känns att man jobbat lite. Men inte skönt att jag knappt orkar lyfta min egen bebis ur vaggan! Eller ta på mig byxorna själv. Ja, herregud jag kunde för guds skull knappt torka mig själv i arslet!! I dag var det tänkt att köra ett till pass med MRL, det vill säga Mage, Rumpa Lår. Men ICKE! Det blir vilodag i dag. Annars dör jag. Det var nog bodycombat-passet i måndags som ligger bakom till invalidismen. Igår körde vi nästan 1,5 timme gym och löpning/cykling. men som två beginersmorsor med barnvagn så kände vi oss lite lost ute i gymmet måste medges… Så det var kanske inte det mest maxade pass. Jag får satsa på ett cykel activio pass i morgon i stället! Då kör man med pulsband. himla finurligt och bra det där.

Nu ska jag ner mot staden och träffa girlsen+kids på lite kaffe! Tjing.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *