Det näst bästa med träning?

20120801-212452.jpgDet måste vara att få shoppa lite nya snygga träningsläger?? Hur superpepp blir man inte av att få sätta ned fötterna i ett par schyssta, nya, snygga skor? Eller en bra topp som döljer det man ogillar? Jo, jag har ju såklart träningskläder som funkar alldeles ypperligt. Men den här gången är det allvar. Ny start. Nya mål. Nya kläder såklart 😉 och igår köptes gymkort på sportlife Borås. Så nu kommer jag inte undan! Mattias har jag tvingat att fota mig i möjliga vinklar för riktigt bra before-pictures så man har något att jämföra med. Fick rådet av en vän att framkalla de där bilderna av sig skälv som man inte riktigt var nöjd med. Kroppsmässigt. Och sedan sätta upp dem på en bra plats så man ständigt blir påmind. Jag får nog framkalla en hel del kort tror jag… Sätta upp på speglar, garderober och kylskåp, godisskåp och snaskgömmor. Så man hajar till när man smyger ut i köket och tänker smygäta något, öppnar kylen och får syn på det där hemska!

Topp och sport-BH: H&M, Träningssko: puma/stadium

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *