Bikinisäsong?

20120627-143038.jpgNOT. så det får bli baddräkt även i år! Känns tryggt. Denna fina med distraherande volanger är från HM.
Mina magrutor har visst uteblivit i år pga graviditeten. Okej, då. Jag har aldrig haft några magrutor! Men jag har i alla fall haft en platt(-are) mage. Som gick att suga in vid behov. Nu för tiden verkar inte det ge någon större effekt. Suck. Så bikini i år är uteslutet!! Jag får ju tänka på er stackars människor som inte har bett om att få se mig i bikini. Ni som bara vill bada i fred eller sola er bruna och snygga utan att bli bländade av en lönnfet MIDLF.

förkortning får ni tyda själva.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *