Kärringpyssel

20120625-000333.jpgAll vaken ledig tid går nu mer åt till att virka. Jag har ju som sagt aldrig provat detta innan. Men måste erkänna att det är väldigt roligt. Det är inte så svårt som det ser ut och resultaten blir fantastiska! Vem vill inte stoltsera med ett egengjort handarbete? Haha. Just nu jobbar jag på otaliga mormorsrutor att virka ihop till en babyfilt. Det bästa är att man kan plocka med sig sitt lilla virk-kit och det är lätt att smyga upp när man är iväg, sitter i bilen eller ute i solen på lekplatsen! Soffläge är också att föredra framför teven på kvällarna. Inga symaskiner som väsnas eller massa skit som ska plockas fram! Bara ett nystan och en virknål.
Kolla in youtube för bra komma-igång-videos 😀 Det var så jag lärde mig!

20120625-001231.jpg

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “Kärringpyssel

  1. åh, ingen aning! haha, fick hjälp i butiken… nån bomull/polyester blandning om det är det du undrar…

  2. Haha ja det finns ju lite att välja på :). När jag virkade baby-converse använde jag mig av järbo bomullsgarn men nu när jag skulle köpa nytt garn till mina mormorsrutor köpte jag ett som hette Tilda( hon i affären tipsa ) väldigt mjukt och skönt! Jag va mest nyfiken vad andra använder för garn, vill ju ha det bästa för den lilla =) jag är nybörjare som jag får testa mig fram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *