Ett litet lapptäcke

20120614-233101.jpg

20120614-233112.jpg

20120614-233127.jpgNär man som jag fått lite inspiration för något är det i stort sett omöjligt att låta bli att göra det. I det här fallet var det att sy en filt eller täcke till Charlisen. Enda kravet var att försöka sig på ett proffsigt kantband som fina Johanna minsann vågade! Jag har alltid vart bombsäker på att det är apsvårt. Och det var ju inte superlätt direkt. Ett par korrigeringar blev det. Men nu sitter det någorlunda! Om man tittar på håll, haha.
Det fick i alla fall bli ett litet lapptäcke utav en massa stuvbitar jag hade hemma. Det blir alltid en massa småbitar över som jag aldrig kan slänga. Jag tänker alltid att nått kan man säkert hitta på av det här. Och denna gången blev det så! (oftast har jag bara en massa jäkla trasor i påsar överallt som tar plats och aldrig blir något vettigt… Och till slut slängs det ändå)
Till backstycket använde jag lavendel lila collegetyg. Fin färg tycker jag! Jag älska lila, det är så himla fint. Alla nyanser. Först hade jag tänkt mig en grå velour just för att det är så mjukt och gosigt. Men det tyget var alldeles för mörkt för att matcha bra. Det får bli det nästa gång!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *