Sista utbildningsdagen

20120604-124623.jpgIdag sitter jag åter igen på Nelly. Det är sista utbildningsdagen och efter detta gäller full kontroll. Vi får se hur det går. Det är mycket att ta in men med lite övning kommer det nog att sätta sig. Leveranser, betalsätt, returer och massa mer!!
Jag kommer att byta från min tidigare avdelning på Nelly och jobba med kundtjänst framöver! Känns kul och spännande. Min typ av jobb, inte långt ifrån min servicepassion och jobb från restaurang 🙂
Tur att det finns så många kunniga härliga kollegor att vända sig till när min kunskap inte räcker till.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *