Pluggar

20120601-104240.jpgTråkigare kan man ha det. Igår fick vi i hemläxa att plugga på hemsidan. Ååå vad tråkigt! Hehe, inga problem säger jag. Den är ju inte helt obekant efter snart 2,5 år på Nelly..

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

4 thoughts on “Pluggar

  1. hänger inte med hade inte du slutat där, fått ny tjänst eller ska du bara jobba över sommaren ?

  2. Jag kommer att jobba på nellys kundtjänst för Norden 🙂 Inte så mycket nu, men kanske i framtiden när min mammaledighet börjar ta slut. Så nu kommer det bara att vara extra för att få dagarna att räcka lite längre 😉 perfekt!

  3. vad roligt Kim. hur mkt kommer du jobba nu fram tills mammaledigheten är slut då. Kommer du jobba ngn dag varje vecka eller vad ? eller ska du jobba när du blir inringd vid behov ? själv bara jag väntar och väntar fortfarande. ska till barnmorskan i morgon, då bokas en tid för igångsättning tills nästa vecka, som givetvis faller om ngt skulle hända innan dess. Kram på dig och lycka till med plugget och jobbet !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *